ANWB Wegenwacht Pechhulp app

ANWB

ANWB Wegenwacht Pechhulp app

Travel & Local
  • 4.45
(7084 votes)

Free Install

1000000

app installs

Android 5.0+

minimal version

With ads

advertisement

14.06.2016

release date

Recent changes:

Update van de ANWB Wegenwacht Pechhulp app:
• Enkele kleine verbeteringen

Description:

Per juli 2021 is de volledige pech melding bij de Wegenwacht nu te vinden in de ANWB Onderweg app. Pech melden via de ANWB Onderweg app kan in heel Europa. We adviseren u om de ANWB Onderweg app te downloaden in plaats de losse Wegenwacht app

Pech melden kan gemakkelijk met de ANWB Onderweg app https://www.anwb.nl/app
In de ANWB Onderweg app vindt je ook je digitale lidmaatschapspas en een overzicht van de afgesloten Wegenwacht modules.
De Wegenwacht verleent iedere dag aan meer dan 3.000 leden pechhulp. En dat doen we met onze eigen mensen en wagenpark zodat we u snel op weg kunnen helpen. U kunt altijd de Wegenwacht bellen, ook voor advies. Als het nodig is, komen we naar u toe. Zo kunt u goed voorbereid op weg. Dus meer service voor hetzelfde geld! Bent u nog geen Wegenwacht lid dan kunt u op anwb.nl/wegenwacht het voor u meest passende pakket aanvragen.

Over ANWB
ANWB is er voor jou, onderweg en op je bestemming. Met persoonlijke hulp, advies en informatie, ledenvoordeel en belangenbehartiging. Dat zie je ook terug in onze apps! Probeer ook eens een van de andere ANWB apps.

ANWB apps in het verkeer
ANWB vindt dat afleiding in het verkeer door gebruik van smartphones moet stoppen. Bedien deze app dus niet terwijl je rijdt.

App Support
Heb je vragen over deze app? Stuur deze dan naar [email protected] o.v.v. Verkeer Parkeren Tanken app.

ANWB other Apps

Download