KRESZ Teszt

King Of The Road

KRESZ Teszt

Education
  • 3.83
(251 votes)

Free Install

50000

app installs

Android 4.4+

minimal version

With ads

advertisement

08.03.2021

release date

Description:

Szeretné érezni az autóvezetés által nyújtott szabadságot? Régóta szeretne jogosítványt szerezni, de nem talál időt arra, hogy megtanulja a szükséges tananyagot? Nincs ideje sem türelme elmenni a kresz oktatója előadásaira mert egyszerűen mindig akad valami más fontosabb? A megoldás szó szerint a kezében van. Tekintse meg, hogyan szerezheti meg a vágyott jogosítványt könnyedén a mobiltelefonja segítségével.
Online kurzus
Amennyiben munkája vagy egyéb elfoglaltságai miatt nincs ideje külön a kresz tanulásra internetes tananyagunk kiváló segítségére lehet a tudás elsajátításában. Tanuljon abban az időben és azon a helyen, ahol jónak látja mindenféle kötöttség vagy elkötelezettség nélkül. Így akár munkába menet, akár bármely apró olyan időszeletben, amikor nincsen kötelezettsége könnyedén készülhet az autóvezetés élményének megszerzésére.

Gyakorló kérdések
Három dolog kell ahhoz, hogy valaki bekerüljön a zeneakadémiára: gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás. Miután úgy véli, a magáévá tette a szükséges tudásanyagot, engedje meg hogy alkalmazásunk segítse annak hathatós begyakorlását véletlenszerű kérdésekkel.
Kresz táblák
Az egyik leggyakoribb nehézség a jogosítványra vágyók között az útjelző táblák jelentésének elsajátítása és memorizálása okozza, hiszen aki nem vezet autót, annak nem képezik a mindennapi élet részét. Alkalmazásunkban fellelheti a jelenleg forgalomban lévő összes táblát azok jelentéseivel.
Teszt szimulátor
Miután úgy véli, készen áll rá, hogy megmérettesse tudását alkalmazásunk egy kifinomult és realisztikus kresz teszttel szeretné megkönnyíteni a gyakorlást. Élje át az igazi vizsga körülményeit realisztikus időmérőnk segítségével, hogy legyen alkalma megismerni és megszokni az igaz vizsga ízét.
Tesztek mentése
Gyakorlása nem marad nyomtalan. Kövesse nyomon előrehaladását alkalmazásunk segítségével, ami megőrzi az elmentett teszteket. Ennek az egyik legnagyobb előnye, hogy külső segítség nélkül derítheti fel a kresz mely területén van még szüksége gyakorlásra. A másik hasznossági oka ennek a funkciónak, hogy könnyedén követheti nyomon mennyit fejlődött, így reális képet kaphat az elért eredményeiről.

King Of The Road other Apps

Download