Авто з США

Николай Ким

Авто з США

Auto & Vehicles
  • 0.00
(0 投票)

無料インストール

100

アプリのインストール

Android 4.4+

最小バージョン

広告付き

広告

08.10.2021

リリース日

最近の変更:

Додаток налаштований і стабільно працює : uk

説明:

Найнижчі оптові ціни на авто із США під ключ в Україні, ми зареєстровані в США що дає змогу нам приймати участь в аукціонах на закритих штатах за найнижчими цінами. Власні Автовози компанії і налагоджена логістика гарантує мінімальні терміни доставки , також ми страхуємо авто і ремонтуємо на своїх СТО за мінімальною ціною (звісно якщо це потрібно )

Успішно доставляємо авто протягом останніх чотирьох років і дотепер, та маємо добре налагоджену систему на всіх є прах співпраці.

Місія нашої компанії
Залишатись лідером на ринку України по прогину автомобілів, В найкоротші строки доставляти авто для наших клієнтів, професійно здійснювати ремонт авто (за потреби), залишатись на зв’язку 24 години, 7 днів на тиждень. Виходити на нові рівні бізнесу для кращих умов співпраці, працювати прозоро без підводних каменів та переплат, йти на компроміси аби задовольнити клієнта, цінувати кожного клієнта компанії

Наразі так багато компаній, чому саме ви?

Офіційно, Прозоро, Швидко

Офіційний договір з мокрою печаткою, прозорість платежів без переплат , швидко доставляємо авто суши-море-суша
Купуємо авто з закритих штатів по кращим цінам, страхуємо автомобіль на предмет пошкоджень, свій та орендний термінал, мінімальні сбори аукціона, свої брендовані Автовози

Перейдемо до статистики
Авто на аукціонах можна поділити на 3 великих категорії
Авто які дорого відновлювати
Старі безперспективні авто та
Авто які вигідно купувати, саме остання категорія у нас на прицілі. Це свіжі авто з 2012 року, з невеликим двигуном на максимальній комплектації і мінімальними пошкодженнями.

Які авто вигідно гнати в Україну в 2021-2022?

Досліджуючи ринок автомобілів за останні 5 років ми можемо сказати що середня ціна по якій вигідно купувати авто з аукціону від 4000 до 8000 доларів, данні авто буде легко реалізувати в Україні на заробити від 35% вартості або залишити в користування собі .

Переглянемо статистику куплених автомобілів за 2020 рік

Як видно на мапі, більш за все на ринок України було куплено авто саме з США порівняно з Кореєю та Європою, тому що це вигідно і до тепер.

Переходимо до алгоритму роботи на наших кейсів.

Кейс номер 1
Наша компанія здійснює підбір авто по вашим параметрам на найкращих аукціонах США Канади та Европи щоб знайти кращий варіант для вас по ціні і стану авто. Потім ми детально аналізуємо схожі авто які були продані за останні 6 місяців на предмет ціни, аби розуміти в якому діапазоні ціна на момент торгів і далі ми беремо середню ціну і прораховуємо через наш спеціально налаштований калькулятор, що без помилково дає змогу прорахувати авто. І ось день торгів настав, вмикаємо зум конференцію або відео зв’язок через вайбер що дає змогу слідкувати за тим як ми купимо авто для вас. Після ми формуємо інвойси на оплату авто та доставки. Які здійснюються на наступний день після виграшу через банк shift платежем на США . Далі авто везуть в порт та завантажують в контейнер. По номеру контейнера ви маєте змогу відслідкувати де саме зараз знаходиться ваше авто. За неділю до прибуття авто в Одесу ми формуємо рахунок на оплату розмитнення на рахунок IBAN одеської таможні. Після розмитнення авто ставлять на портову ділянку де ви її забираєте.

В кейсі номер 2 є додаткові опції які додадуть вам більш комфорту, давайте переглянемо які саме:

Робимо страховку авто по морю, у випадку якщо авто по якійсь причині виплило з США і не доїхало до Одеси, ми відшкодовуємо повну вартість цього авто.

Робимо безкоштовних 3 карфакси щоб вибрати краще авто перед купівлею.

Заберем авто з Одеси та доставимо його в ваше місто, та зробимо адресу доставку евакуатором до вашого дому або СТО (за необхідності), допоможемо пройти сертифікацію авто та отримати сертифікат для постановки на облік у сервісних центрах МВС

Перейдемо до кейсу 3, максимальний кейс і максимальна безпека для вас

Виїзд інспектора на аукціон і детальний звіт з фото і максимально точним технічним станом авто

Страхуємо двигун, коробку передач і кузов автомобіля

Николай Ким 他のアプリ

Авто з США

Авто з США

Николай Ким
  • 0.00
ダウンロード