Κουίζ ΝΑΙ ή ΌΧΙ

Μιχαήλ-Βροχίδου

Κουίζ ΝΑΙ ή ΌΧΙ

雑学
  • 0.00
(0 投票)

無料インストール

10000

アプリのインストール

Android 4.1+

最小バージョン

広告付き

広告

27.11.2019

リリース日

最近の変更:

διορθώθηκε το πρόβλημα με την καθυστέρηση μεταξύ των ερωτήσεων

説明:

Διαγωνίσου με την υπόλοιπη Ελλάδα στις γενικές γνώσεις επί παντός θέματος. Να ξέρεις, είναι λίγο δύσκολο να ανεβείς ψηλά στην κατάταξη!

Το "Κουίζ: ΝΑΙ/ΌΧΙ" είναι το πιο απλό παιχνίδι Quiz / Trivia που μπορεί να υπάρξει. Ένα κουίζ γνώσεων στα Ελληνικά, στο οποίο απλώς πρέπει να απαντήσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις γνώσεων, με ΝΑΙ ή ΌΧΙ.

Είναι εντελώς δωρεάν και οι διαφημίσεις είναι 100% ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ για να κερδίσεις επιπλέον ζωές.

Είναι ο πληθυσμός της Αυστραλίας 70 εκατομμύρια; Ναι ή Όχι;
Ο Βασιλιάς της Αγγλίας είναι Έλληνας; Ναι ή Όχι;
Ο Γρηγόριος Λαμπράκης και ο John F. Kennedy δολοφονήθηκαν την ίδια χρονιά;

Εάν η ερώτηση δεν ισχύει και απαντήσεις "Όχι", σου εμφανίζεται η διορθωμένη ερώτηση-διατύπωση, ώστε να αποκτήσεις και μια ενδιαφέρουσα γνώση.

Το παιχνίδι είναι γενικώς πολύ σύντομο, γιατί γρήγορα θα εμφανιστεί μια ερώτηση που δεν θα γνωρίζεις. Κανείς δεν τα ξέρει όλα. Αν απαντήσεις λάθος μία φορά, χάνεις. Ωστόσο μετά από κάποιες σωστές απαντήσεις στη σειρά, κερδίζεις μια ζωή και έτσι έχεις μια επιπλέον ευκαιρία να κάνεις λάθος χωρίς να τελειώσει το παιχνίδι.

Για κάθε σωστή απάντηση, παίρνεις πόντους σκορ. Όσο πιο γρήγορα απαντάς σε μια ερώτηση, τόσο περισσότερους πόντους παίρνεις. Ανάλογα με το πόσο γρήγορα απάντησες, παίρνεις από 0 (απάντησες πολύ αργά, λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος) έως 5 (απάντησες πολύ γρήγορα, σχεδόν με το που εμφανίστηκε η ερώτηση) πόντους.

Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για ανθρώπους όλων των ηλικιών. Οι ερωτήσεις αφορούν σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν ένα παίκτη, από έναν ανήλικο μαθητή έως κάποιον ηλικιωμένο:
τεχνολογία, επιστήμη, υγεία, φυσικό περιβάλλον, πρόσωπα, φυσικοχημεία, ιστορία, γεωγραφία, κοινωνία, κατασκευές, κινηματογράφος, τηλεόραση, ελληνική γλώσσα, πολιτική, μουσική, αθλητισμός, τέχνες, εταιρείες, μυθολογία, λογοτεχνία, περιβάλλον, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, παιχνίδια/εφαρμογές.

Ο πρώτος μπορεί να μάθει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, ενώ ο δεύτερος να τεστάρει τις γνώσεις του σε αντικείμενα που θεωρητικά θα γνωρίζει λίγο ή πολύ.

Ο κατάλογος των ερωτήσεων του παιχνιδιού ξεκίνησε από τις 1800 και συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, γι'αυτό μην ξεχνάτε να κάνετε ενημέρωση της εφαρμογής.

Καλή διασκέδαση, ελπίζουμε να διασκεδάσετε και να μάθετε :)

Μιχαήλ-Βροχίδου 他のアプリ

Γράμματα, Λέξεις, Αριθμοί

Γράμματα, Λέξεις, Αριθμοί

Μιχαήλ-Βροχίδου
  • 0.00
Κουίζ ΝΑΙ ή ΌΧΙ

Κουίζ ΝΑΙ ή ΌΧΙ

Μιχαήλ-Βροχίδου
  • 0.00
Dejtrawd

Dejtrawd

Μιχαήλ-Βροχίδου
  • 0.00
ダウンロード