Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ

Social
  • 0.00
(0 投票)

無料インストール

1000

アプリのインストール

Android 4.3+

最小バージョン

広告付き

広告

29.05.2018

リリース日

最近の変更:

Προσθήκη κατηγορίας:
Αγγελίες με προβολή 360

説明:

Στην εφαρμογή με τίτλο «η αγορά μας» μπορείτε να βρείτε όλους του επιχειρηματίες του Νομού Τρικάλων εύκολα και γρήγορα, όλες τις εκδηλώσεις που σας ενδιαφέρουν, τις προσφορές των καταστημάτων και πολλά επιχειρηματικά άρθρα. Ένας εύκολος τρόπος να περιηγηθείς στον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού Τρικάλων.
Εύχρηστη και μοντέρνα εφαρμογή είναι ένα εργαλείο εύρεσης πληροφοριών κάθε στιγμή όπου κι αν βρίσκεσαι.
«Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ» είναι ο Εμπορικός Οδηγός Νομού Τρικάλων στην οθόνη του κινητού σας. Όλοι οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες με πλήρη στοιχεία, όνομα ή τίτλος, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό και κινητό, site, facebook και email.
Offline λειτουργία. Η «η αγορά μας» λειτουργεί και χωρίς internet. Σε όποια περιοχή του Νομού Τρικάλων και εάν είσαι ενημερώσου γρήγορα, χωρίς να καταναλώνεις δεδομένα. Δεν απαιτείται εγγραφή ή συνδρομή.
Χάρτες και πλοήγηση. Προσφέρει χάρτες και διευκολύνει την πλοήγηση μέσω GPS στα σημεία και τις επιχειρήσεις ενδιαφέροντος, αλλά εντοπίζει και τις επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά σας.
Χρήσιμες πληροφορίες. Βρίσκεις όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, ενημερώνεσαι για τον καιρό και τα εφημερεύοντα φαρμακεία καθώς και τα κέντρα πρώτων βοηθειών. ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ «Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ» Power by www.24310.gr / i agora mas

Εμπορικός Οδηγός Ν. Τρικάλων "η αγορά μας" 他のアプリ

Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ

Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ

Εμπορικός Οδηγός Ν. Τρικάλων "η αγορά μας"
  • 0.00
ダウンロード