Правата на децата

Designer Bulgaria ltd.

Правата на децата

آموزش
  • 0.00
(0 رای)

نصب رایگان

5

نصب ها

Android 5.1+

نسخه حداقل

با تبلیغات

تبلیغات

27.02.2020

تاریخ انتشار

تغییرات اخیر:

Fix some bugs and contain.

توضیحات:

Проектът цели създаване на иновативна онлайн платформа за млади хора, която чрез визуализирана информация ще разяснява правата на непълнолетните, преживели насилие или такива, които са в конфликт със закона.

Платформата ще ги подготвя за процеса на преминаване през т. нар. „синя стая“. За създаването й бяха включени младежи-доброволци и специалисти от “синята стая” в гр. Пловдив и от местни институции, работещи с лица и деца преживяли насилие. Информацията е подготвена на разбираем за децата език - как те могат да участват в съдебни производства или пряко, като ответник, жертва, свидетел, или непряко, когато решенията имат въздействие върху живота им.

В създаването на платформата използвахме подхода “от връстници за връстници” като включихме младежи-доброволци (14-18г.), за да гарантираме активно младежко участие и да създадем продукт, който ще отразява визията и креативността на младите. Включването на децата като част от проекта ни позволи да чуем тяхното мнение и да използваме техните съвети. Младите хора говорят по проблемите на език, различен от езика, който говорят специалистите. Успоредно с младите, ние си сътрудничихме и със специалисти, които работят пряко с деца (такива, които са преживели насилие, попадат в рискови групи или деца, които са в конфликт със закона).

Проектът се изпълнява с финансовата подкрепа на TELUS International.

Designer Bulgaria ltd. برنامه های دیگر

Правата на децата

Правата на децата

Designer Bulgaria ltd.
  • 0.00
FIRST Kids Protect

FIRST Kids Protect

Designer Bulgaria ltd.
  • 0.00
دانلود