- افزوده شدن پخش زنده اماکن مذهبی
- بهبود عملکرد
- رفع باگ
حدیث کساء صوتی با صدای محسن فرهمند، مهدی سماواتی و سید مهدی میرداماد .با ظاهری مدرن و بدون نیاز به اینترنت با اسکرول ( پیمایش ) خودکار
امکانات:
- بدون نیاز به اینترنت
- گرافیک زیبا و مدرن
- اسکرول ( پیمایش ) خودکار
- بزرگنمایی و کوچک نمایی متن
- دارای هفت نوع فونت عربی زیبا
- قابلیت مخفی سازی ترجمه
- همراه با راهنما
لطفا با نظرتتون بهمون انرژی بدید ❤️
-------------------
حدیث کِساء، حدیثی در فضیلت پیامبر(ص)، علی(ع)، فاطمه(س)، حسن(ع) و حسین(ع) است. واقعه حدیث کِساء در خانه ام سلمه، همسر پیامبر روی داد. پیامبر اکرم (ص) هنگام نزول آیه تطهیر، خود و خاندان خویش را با پارچهای پشمین (کِساء) پوشانید. امامان شیعه به این حدیث برای اثبات فضیلت و برتری خود برای به دست گرفتن خلافت مسلمانان استناد کردهاند.
معنای لغوی کساء
کساء در زبان عربی به نوعی عبا میگویند که بر دوش انداخته میشود. همچنین به عنوان زیرانداز و رو انداز نیز به کار رفته است.اما لفظ کِساء در این حدیث، به معنای پوششی مانند عبا است که روی لباسها میپوشند.
سند حدیث کساء
این رویداد از نظر سند هیچگونه خدشهای را نمیپذیرد محدثان بزرگ آن را در کتب معتبر خود نقل کردهاند این حدیث اصطلاحاً مستفیض است و حتی با تحقیقی گسترده میتوان ادعای تواتر در آن کرد. این رویداد در جامعه اسلامی به قدری معروف شد که روز وقوع آن روز کسا نامیده شد و خمسه طیبهای که مشمول عنایت خاص الهی در آن روز شدند به اصحاب کسا ملقب گردیدند.
استدلال ائمه به حدیث کساء
حضرت علی(ع) در بیان یکی از دلایل حقانیت خود به خلافت و جانشینی پیامبر(ص) از حدیث کساء یاد میکند و به خلیفه یادآوری میکند: «آیا آیه تطهیر برای من و خاندان و فرزندانم فرود آمده یا برای تو و خاندان و فرزندانت؟ گفت: بلکه تو و خاندانت. فرمود: تو را به خدا! آیا من و خاندان و فرزندانم در روز کساء مشمول فراخوانی پیامبر خدا (ص) بودیم که: «خداوندا! اینان خاندان منند که رهسپار به سوى تو هستند نه به سوى آتش» یا تو؟»
همچنین حضرت علی(ع) در شورایی که خلیفه دوم برای تعیین خلیفه بعدی تشکیل داده بود به حدیث کساء برای برتری خود در امر حکومت و جانشینی پیامبر(ص) استشهاد کرد.
زمانی که اصحاب پیامبر(ص) در مورد فضائل خود به همدیگر تفاخر میکردند حضرت علی(ع) در بیان برتری خود و اهل بیت(ع) خود از حدیث کساء یاد کرد.
بعد از صلح امام حسن(ع) با معاویه، و بعد از سخنرانی معاویه، امام حسن(ع) سخنرانی کرد و بعد از ذکر آیه مباهله در شأن اهل بیت(ع) در بیان فضیلت خود و اهل بیت(ع) به حدیث کساء استدلال کرد.