بهبود نرم افزار
با استفاده از این برنامه می توانید به کاتالوگ الکترونیکی دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی- دارویی، فراورده های طبیعی گیاهی و سنتی، مکمل های غذایی- دارویی، محصولات آرایشی و بهداشتی، فراورده های غذایی و سایر فراورده های سلامت محور دسترسی یابید و همچنین از اصالت آنها مطمئن شوید. سامانه «رهگیری، ردیابی و کنترل اصالت فراورده های سلامت محور سازمان غذا و داروی کشور» جهت رسیدن به اهدافی از جمله موارد زیر راه اندازی شده است.
▪ ایجاد امکان کنترل اصالت فراورده های سلامت محور برای مصرف کنندگان به منظور جلوگیری ا ز مخاطرات فراورده های تقلبی (غیر مجاز، قاچاق، جعلی، با هویت و برچسب مجعول، با هویت غیر مرتبط، مسروقه و غیره). ▪ ایجاد سیستم واکنش سریع و فراخوان (Recall) محصولات نامنطبق با شاخص های نظام سلامت، در سراسر کشور در کلیه سطوح.
▪ بهینه سازی مدیریت و نظارت بر روند مداخلات پس از فروش (فراخوان اجباری، اطلاع رسانی های خاص و غیره) با توجه به اهمیت جایگاه دارو و وضعیت تقلبات مربوطه.
▪ نظارت بر زنجیره تامین، توزیع، عرضه و مصرف محصولات سلامت محور (دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی- دارویی، فراورده های طبیعی گیاهی و سنتی، مکمل های غذایی- دارویی، محصولات آرایشی و بهداشتی، فراورده های غذایی و سایر فراورده های سلامت محور) در سطح کشور.
▪ ایجاد نظام رهگیری و ردیابی محصولات سلامت محور در طول زنجیره تامین این گونه محصولات و ایجاد نظام پایش و کنترل کیفی و کمی محصولات سلامت محور براساس مدل های آمایش سرزمینی در کلیه سطوح.
▪ ایجاد بستر اطلاعاتی لازم جهت مدیریت کلان وضعیت موجودی کشور به منظور برنامه ریزی های خرد و کلان بنگاه ها و سازمان های مختلف.
▪ فراهم ساختن زیر ساخت های اطلاعاتی لازم جهت پیاده سازی سیستم های کنترل وضعیت بازارهای موازی (واردات و غیره) در ارتباط با اقلام سلامت محور.
▪ ایجاد زیر ساخت های اطلاعاتی جهت کنترل وضعیت فراورده های سلامت محور از منظر نمونه های غیر قانونی و قاچاق در سطح کلان.
▪ ایجاد امکان حمايت از برندهای دارای هویت توسط صاحبان آنها.
این سامانه (www.ttac.ir) و نرم افزارهای تلفن همراه مرتبط، براساس اهداف تعریف شده و در جهت رسالت و وظائف اشاره شده، به مرور شامل قابلیت های بسیار گسترده ای جهت کمک و یاری به مصرف کنندگان فراورده های سلامت محور خاص و بسیاری از دیگر ذینفعان حوزه فراروده های سلامت محور خواهد شد. به عنوان مثال در حوزه دارو می توان به امکان یادآوری زمان مصرف داروها، اطلاعات دارویی مناسب، تبادل اطلاعات با مراکز اطلاعات دارویی معتبر، معرفی نزدیکترین داروخانه ارائه کننده داروهای مورد نیاز، اعلام آماده بودن نسخه تکمیل شده و یا مجددا پیچیده شده قابل ارائه به بیماران، نظرسنجی از ایشان، ارائه هشدارهای عمومی و خاص و بسیاری از قابلیت های بی شمار و حتی بی بدیل دیگر اشاره نمود که به مرور نسبت به ارائه آنها اقدام خواهد شد.